Aamulla oli leikkeleet kotoa loppu, joten kokonainen reissumies meni sitten floralla ja 4 paprikarenkaalla maitokahvin kanssa alas. Kaivelin ostoslistaa tehdessäni jääkaapin uumenista pienen suklaalevyn esiin, ja sitäkin piti syödä kolme riviä, ettei vaan jäisi pahenemaan.

Iltapäivällä jätin lounaan syömättä kun poika lähti isänsä luokse. Söin omenan ja lähdin kyläilemään minäkin. Kyläilyllä onkin sitten mietittävä, syökö vai eikö ja sanooko ei kiitos vai ei, mutta hyvin se meni.  Päädyin syömään pienen annoksen todella hyvää makaroni-majoneesi-kermaviili-herne-maissi-makkara-herkkukurkku salaattia ja pari pientä palasta dajm-kakkua kahvin kanssa. Huoh! Onneksi sentään kävelin kyläpaikkaan ja kotiin, n. 5 kilometriä yhteensä, joten hieman tuli liikuttuakin.

Illalla palasin tyhjään kotiin, tein kanakastiketta pojalle huomiseksi evääksi ja pistin possunpaistin uuniin. Napsaisin kypsästä paistista maistiaiset, ja hyvältä maistui pelkkä lihakin. Telkkaria katsoessa join lidlin banaani-mansikka smootien. Se olikin sitten viimeinen sitä lajia kaapissa.

Iltateen kanssa vielä toinen reissarisatsi, nyt parin ohuenohuen saunapalvisiivun kera.