Aamulla taas kaurapuuron ja maidon voimalla töihin. Kahvitauolla maitokahvi + puolikas kokonaisesta reissarista, jossa floraa ja välissä 2 siivua eilistä paistia. Lihaisaa.

Lounaalla kaupan pinaattikeitto ja jälkkärinä appelsiini. Kahvitauolla maitokahvi ja toinen puolikas reissaria lisättynä isolla salaatinlehdellä ja 3 piparkakkua. Yhdessä piparissa näytti olevan n. 35 kcal... ei mikään kevyt herkku sekään. Glögikautta ei ole avattu vielä, mutta piparisesonki avautui tänään.

Töiden jälkeen kiertelin kaupungilla kirjakaupassa etsimässä inspistä kummilasten joululahjaksi. Tytöt on aika käteviä käsistään, kiinnostuneita hevosista ja toinen kaikesta prinsessajutuista, poika taas... ja-a mistäköhän? Joka vuosi  vaikeutuu ostaa kohta ekaluokkalaisille pojalle ja tytölle ja kohta 11 vuotiaalle isolle siskolle lahjoja... Taidan kilauttaa siskolle ja kysellä ideoita. Siinä lompsiessa hyllyjen välejä alkoi tekemään karkkia mieli ja kun antaa pirulle pikkusormen tietää, että suu on kohta makeana. Olisi pitänyt jättää kaupassa käynti väliin! En muista koska olisin amerikanpastilleja syönyt, nyt meni kerralla aski. Heitin tyhjän todistusaineiston roskikseen, enkä huomannut katsoa olisiko siinä ollut kalorit mainittuina... tämä lipsahdus pitäisi nyt antaa itselle anteeksi ja parantaa tapansa.

Illalla broilerinfilettä ja puoli pussillista sekavihanneksia.  

Tämän aamuisen painon mukaan tällä viikolla ei olla juuri laihduttu, mutta toistaiseksi ei lihottukaan.