Ruokapäiväkirja on minulle tärkeä. Ilman sitä en tiedä mitä suuhuni laitan, kuinka paljon ja koska. Siirränkö sen kohta pysymään siniruudullisessa vihossani ja tyydyn kertomaan tässä blogissa tuloksissa? Aika näyttää. Toistaiseksi en ole suunnitellut etukäteen syömisiäni tarkkaan. Enkä senkin oppiminen auttaisi vähentämään turhia kaloreita, koostamaan ateriat paremmin, saamaan kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet...

Virallinen punnituspäivä on 3 päivän päässä, epävirallinen näyttää samaa lukemaa kuin ennenkin. Hyvä niin(kin) vaikka alaspäin haluankin mennä.

Hiljainen aamiainen (ei telkkaria) vanhan hesarin puolikkaan ääressä;  puolikas paistettua munaa (jäi yli eilisestä leipomisesta), 1 siivu picnikpaistia, sen jälkeen 1,5 dl rasvatonta, maustamatonta jogurttia ryyditettynä puolikaalla banaanilla ja kuppi maitokahvia. Aamiaisen jälkeen hesarista tuli 4 biopussia.

Lounasaikaan 4 itse paistettua pientä jauhemaksapihviä, ruotsalaista puolukka-hilloa, salaatti ja pari haarukallista raejuustoa. Jälkkärinä loput banaanista.

Kahdentoista aikaan reilu tunnin kävely merenrannalla. Kaunis, kuulas, kylmä aurinkoinen ilma.

Kaapin siivouksen yhteydessä käsiin osui kesältä jäänyt Proteiini patukka, tuplasuklaalla. Pitihän se syödä. Näytti olevan 135 kcaloria, low fat jne.

Nälkä yllätti vasta seitsemän aikaan, jolloin keittelin teetä, söin 2 reissaria+levite+2 keittokinkkuviipaletta (ohuen ohut) ja loput salaatit ja tonnikalan.