Aamiaiseksi kaurapuuro+puolikas omena. Töissä yhdeksän pintaan kuppi kahvia maidolla, pieni karpppinen leipä + kinkkuleike. Eli samoilla mentiin kuin eilenkin. Päätä särkee edelleen, mutta sillä ei ole tämän laihdutuksen kanssa tekemistä. Sitä on silloin tällöin ja kummallista kyllä, yöllä ja aamulla. Niskaongelmia?? Verenpainetta? Flunssan oireita? Jos lääkärikirjaa selailee, mikreenikin sopisi ja aivokasvain. Taidan tyytyä toistaiseks tuohon flunssaan.

Töissä mentiin myös samalla kuin eilenkin: kuppi kahvi + maito, siivu karppista + siivu kinkkua. Lounaaksi samaa eilistä vihersalaattia kera 100g raejuustoa. Lyhyt päivä, eli päästiin töistä jo yhdeltä.

Kävin kaupassa ja sen jälkeen tuli Päivän floppi: kiskaisin kerralla Pirkan AB jogurtin, ruis-pähkinäsellaisen. Hyvää on, mutta mutta: kaloreita 400g:ssa on 4*90, prot 4*3,2, hiilihyd 4*15, josta sokereita 4*14!!!!!, rasvaa 4*2, natriumia 4*0,1. Minusta ei vain ole syömään tuollaista isoa purkkia edes puoliksi... siispä en osta enää ikina isoa purkkia!!  Yritän siis muistaa tämän huomennakin ja seuraavan kerran kun kaupassa käyn.

Päivällinen lihamakaronilaatikkoa, itse tehtyä. tyttö tuli käymään, kahvi+maito ja neljä Lidlin suklaavadelma keksiä. Tyttö sanoi olevansa myös laihiksella ja mäyräkoiransa kanssa! En tiedä onko 13 kiloa puolitoistavuotiaalle uroolle liikaa, mutta kuulemma ylärajoilla menee. Ja mummon mussukka on niin komea, että!

Iltapala sama kuin eilen, eli maustamaton rahka+loput mustaviinimarjat. 

Jos tuota ylläolevaa katseleen, niin tämähän oli ehdoton hiilari päivä!