Jeps kukkuu, hyvin menee, mutta menköön  Aamun alastonpaino oli 76,6 kg. Toivottavasti tuleva viikko on vähintään yhtä hyvä!

Päänsärkykin on poissa, ja paineet painuneet alle 90... saapi nähdä miten alas ne menee ja mille tasolle jäävät, kun päiviä kuluu. Mulla on niin paljon parempi olla, että olen tosi iloinen!

Aamu alkoi kokonaisella reissarilla, + 2 kalkkunasiivua + floraa ja pauttiarallaa 10 kurkkuviipaleella, tee+maito.

Työssä aamukahvilla maitokahvi ja 2 kalkkunasiivua. Leipä unohtui... ei vainkaan, päätin vain olla syömättä "mitään". Jompikumpi aamiainen pitää oppia jättämään väliin. Kai sitä ihminen tulee toimeen yhdelläkin??

Lounas viimeinen annos kasvisosekeittoani, 1 karppisleipä + kalkkunaleike. Jälkkäri töiden lomassa Lidlin Naturis Smoothie (ananas-banaani-kookos), jossa kokonaista 193 kcaloria. Hyvää, ja hyvää senkin vuoksi, että ei sisältänyt yhtään ekoodia ja lisättyä sokeria.

Iltapäiväkahvi + omena. Ei ehkä paras yhdistelmä, mutta menettelee! Terveellisempi kuin pulla ainaskin.

Kotona sitten valmisruokamättöä, eli kaupan lihapullapannua ryyditettynä nakeilla ja salaatilla, mausteena vielä kurkkusalaattia ja ketsuppia. Hyvää ja niin edelleen. Jälkkärinä viipale wiennettaa, se kun on tarjouksessa.

Ai niin, olen pitkään etsinyt muroa tai mysliä, jossa ei ole kohmalokaupalla sitä oikeaa lisättyä sokeria (rakastan muromyslejä, nam), ja nyt löysin sellaisen, nimittäin Talk Murun. Tuo Talk ei ole vierasta kieltä, vaan tarkoittaa talkkunaa, lapsuuteni tuttua herkkua! Talkkunamuroja siis. Ei mikään gourmet nautinto maidon kanssa, mutta tuon kanssa voisi kehitellä jotain, vaikkapa marjoja tai viiliä. Tai sitten vaan tyytyy siihen, miltä se maistuu...