viikonloppu vierähti reissussa, ja silloin on haasteellista pitää itsensä "ruodussa", kun kiusauksia on enemmän kuin arkena.

Lauantai lähti käyntiin munakkaalla ja teellä maidon kera. Junamatkan aikana (2 tuntia) söin 4 mandariinia. Ennen pikkujouluja kävin Hesessä syömässä tonnikalasalaatin, (jossa oli ceasar salaattiin kuuluvia krutonkeja ja parmesanlastuja, talon kastike=, Pepsi maxin kera (puolikkaan mukillisesta) ja kahvin puolikkaalla tortulla (jätin kaverille hillon ja puolikkaan ;-).

Pikkujouluissa oli tarjolla kunnon joulupöytä, josta söin puolentoistatunnin aikana kinkkusiivun, lohta, perunan, salaattia, perunalaatikkoa, lanttulaatikkoa, riisipuuroa ja luumukiisseliä. kahvia, joulutortun, 4 piparia, pari lasillista terästettyäglögiä ja ehkä noin 6 suklaakonvehtia. Illan juomissa kaloreita oli lähinnä puolikkaassa saunakaljaa, muutoin hieman konjakkia kahvin seassa, pari lasillista kuivahkoa valkoviiniä. Hotellissa vielä söin pikkutunneilla puolikkaan sämpylää juustolla ja kinkulla.

Sunnuntaina huoneessa aamiainen kymmenen pintaan: sämpylä kinkulla, teetä maidolla, Danone mustikkajugurttia+ mysliä, pari mandariinia. Puolikas suklaapatukkaa, pari hedelmäkarkkia. Junassa kotiin 2 mandariinia. Kotona makaronia ja jauhelihakastiketta. Pulla ja tee maidolla. Probiottijogurtti.

Nyt sitten pitäisi kuluttaa ylimääräiset kalorit pois - tai syödä vähemmän huomenna.