Aamupala:

  • - kaurapuuroa rasvattomaan maitoon valmistettuna ( 300g)+maitoa lisänä 2 dl
  • - päärynä
  • - kupillinen kahvia tai teetä

Koska maito oli aamusta kortilla, tein normaalin kaurapuuroni veteen, lisämaito sentään löytyi.

Lounas:

  • - munakas paputäytteellä, 2 munaa, valkoisia säilykepapuja tomaattikastikkeessa (100 g)
  • - salaatinlehtiä ja rucolaa
  • -(kivennäsi) vettä lasi

En muista koska olen syönyt papuja. Mutta valutettuna (hieman) munakkaan sisällä maistuivat ihan hyviltä.

Päivällinen:

  • lohi-parsasalaatti
  • rasvatonta maitoa 2 dl
  • pannukakku (170 g), lisänä jäätelöä (30g) ja tuoreita/pakastettuja mansikoita 100g

Resepti lohi-parsasalaatti 4:lle

  • 150 g salaatinlehtiä
  • 200 g lohta
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 4 kpl tankoparsaa
  • 1 kpl tomaattia
  • 200 g herneitä
  • 1dl tilliä
  • 2 avocadoa

Pese ja pilko vihannekset. sulata jäiset herneet. Sekoita salaatti keskenään, lisää valmiiksi paistettu tai uunissa kypsytetty lohi ja tilli salaatin päälle.

Hmm. tässä alkoi soveltaminen, osin koska oli "kiire" ja osin, koska jotain puuttui. Kävin kaupassa ja ostin reilun 200 g:n lohen palasen, paistoin sen ja maustoin sitruunapippurilla. Paistoin 200g pilkottuja herkkusieniä samassa, koska en pidä sienistä sellaisenaan. Minkälainen tankoparsa on? Ostin purkillisen tankoparsaa, kun en muuta kaupasta löytänyt ja purkissa oli tosi pieniä parsoja. Ajattelin, ettei voida tarkoitaa neljää niin pientä, joten heitin purkin kokonaan salaattiin pieneksi silputtuna. Tomaatin jätin pois, koska suupielet on auki muutenkin. Tillin unohdin kauppaan. Kotona oli 1 avocado. Lopputulos oli kuitenkin ihan syötävä salaatti, joka maistui paitsi minulle myös tyttärelle.

Pannukakun jäätelöineen ja mansikkoineen jätin väliin, söin sen sijaa illemmalla suklaamuffinsin, jossa oli 300 kcl.

Iltapala:

  • ananasviipaleita (100g)
  • mukillinen vihreää teetä

Välipala:

  • mustaherukoita (0,5 dl) ja rasvatonta jogurttia (125g)