Aamupala:

  • 2 ruisleipäviipaletta, margariinia ohuelti, 2 kalkkunaleikettä, tomaattia
  • Appelsiinitäysmehua 2 dl
  • kupillinen kahvia tai teetä

Ruisleivän korvasin karppis-sämpylällä.

Lounas:

  • jauhelihakeittoa (350g)
  • rasvatonta maitoa 2 dl

Lisäsin eiliseltä jäädyt pavut keittoon. Keitto ilman perunoita.

Päivällinen:

  • Broiler-fetavuoka
  • rasvatonta maitoa tai piimää 2 dl
  • leipäjuustojälkiruoka

Resepti: Broiler-fetavuoka (4:lle)

  • 400 g broilerin filesuikaleita
  • 600 g kasviksia (esim. pakastekasviksia)
  • 200 g fetajuusto (10%)
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 2 tl basilikaa
  • mustapippuria
  • (valkosipulijauhetta)

Kypsennä broileri pannulla. Sekoita kaikki aineet keskenään uunivuokassa ja paista 200 asteessa n. 30-40 min.

Oikein maukas ruoka, ja vie hyvin nälän

Leipäjuustojälkiruoka (1 annos)

  • 50 g leipäjuustoa
  • 0,5 dl lakkoja
  • 0,5 dl vispautuvaa vaniljakastiketta

Laita leipäjuusto uunivuan pohjalle. Levitä lakat ja vanilliinikastike päälle ja lämmitä jälkiruoka uunissa tai mikroaatouunissa.

Jätin väliin.

Iltapala:

  • täysjyväleipä: margariinia ohuelti, kurkkua, kinkkuleike
  • mukillinen vihreää teetä

Leipänä Karppis sämpylä

Välipala:

  • omena                                       söin
  • kurkku ja paprikaviipaleita     iltapalaleivän päällä

Tämä viikko sujui sen verran hyvin, ja ruuat olivat pääosin tosi hyvin mieleeni, että päätin jatkaa tällä samalla linjalla myös ensi viikon. Toivottavasti tuo tulosta myös ;-) . Nälkää ei tarvitse nähdä ja makeanhimoa en ole tuntenut ollenkaan menneellä viikolla. Ainut hyvä oli tuo eilinen muffinsi! Vähän enemmän vaivaahan tämä vaatii normaaliin elämään verrattuna, kun ei voi pistellä suuhunsa mitä hyvänsä vaan pitää ennakoida ja valmistaa ruokaa enemmän kuin normaalisti. Mutta jos kilot alkaa vähenemään, niin todellakin vaivan arvoista. Ja netti näyttää olevan täynnä hyviä karppiruokia.