Tässä sitä mennä jolkotellaan, kohti kevyempiä kiloja. Ostin Molkosania kiihdyttämään aineenvaihduntaa... hmmm. tuloksia odotellessa.

Repsahduksia on tapahtunut tämän viikon aikana ja aina ihmettelen, miksi ihminen ei opi? Viikonloppuna söin 2 Arnoldin donitsia. Siitä oli hyvä jatkaa maanantaina omatekoisella pullalla, tiistaina en voinut enää hillitä itseäni vaan söin lapselleni (poika 21v) varatun suklaavanukkaan pieneksi iltapalaksi. Onneksi sain rangaistuksen samantien: yöllä alkoi närästämään niin perusteellisesti. Olen huomannut, että seiskan jälkeen illalla on parempi olla syömättä ruisleipää, kanelipullia, suklaata tai voimakkaasti maustettuja tai rasvaisia ruokia, mutta miten sekin pääsi unohtumaan??

Mutta eteenpäin! sanoi mummo lumessa. Sitä on muuten kiitettävästi täällä etelässä. Tänään paistaa aurinko, laihtumisen ja keskimmäisen poikani ja veljeni syntymäpäivän kunniaksi! Onnea kaikille vesimiesten ympäröimille naisille myös! Näiden jästipäisten hurmureiden kanssa eläminen ei ole koskaan tylsää .