Ajattelin laittaa tähän muutaman sanan, ennenkuin singahdan kaupungille iltamenoon. Tänään on ensimmäiset oireet siihen, että ketoositila valtaa vartaloa. Koko ajan on tosi paha maku suussa, eli aikalailla eri maku kuin eilen. No, kokeilen xylitol sisujen syömistä kunnes pääsen pesemään hampaita illalla kotona. Hampaissahan ei ole vikaa, juuri vajaa kuukausi sitten kävin hampulääkärissä, reikiä nolla. No, kärsitään, sehän tietää vain, että myrkyt alkaa poistua elimistöstä, ja sehän on vain hyvä juttu!

Muuten päivä on mennyt Nutriletilla + 1 appelsiini, mutta yhden pussin korvasin Easy Dietin suklaa-vadelma smoothiella. Ei se pahaa ollut, mutta ei parempaakaan kuin normi suklaanutriletti. Ja sekoittui huonommin tuossa muovisheikkerissä. No, eipä ollut täällä työpöydänlaatikossa shamppanjavispilääkään, jolla sitä olisin vatkannut.

Vaikka suklaa on ehdoton lempparimakuni, luulen, että loppuviikosta kun olen vapaalla saatan jo kaivata jotain suolaista ruokavaliooni. Motivaatiota löytyy vielä, joten eiköhän tässä loppuviikkokin suju samalla lailla. Välillä on hieman nälkäinen olo, mutta kun tempaisee pari lasillista vettä, niin kyllä se siitä ohi menee!

No niin, kotona ollaan taas (20.52). Söin eiliseen malliin puolikkaan murokupillisen nakkisoppaa vielä kotiin tullessa. ja join kupillisen teetä maidon kera. Nyt on hyvä syventyä telkkarin ääreen ja nukkumaan.