Eka päivä takana ja ihan hyvin meni. Ajattelin kokeilla nutrausta, että pääsisin nopeasti eroon muutamasta kilosta ja ennenkaikkea siksi, että mahtuisin mukavammin entisiin suurimpiin farkkuihini parin viikon päästä. Niin, niitä farkkuja on pienempiäkin, mutta ne saavat vielä odottaa vaatekaapissa päiviä tulevia.

Matkustan monivuotisen kirjekaverini luokse Hollantiin ja nyt tekee housuihin mahtuminen liian tiukkaa! Kamalaa kun nappi on niiiiin tiukalla, että saa pelätä sen ponnahtavan irti ja lentävän kuuhun milloin tahansa. Ja on sekin ikävää, kun vetskari aukeaa itsestään... Matkan kunniaksi ostin viikonloppuna  kevättakin, kävelykengät ja laukun, mutta isompia housuja en suostu enää ostamaan!

Päivän aterioina oli 4 pussia suklaa nutrilettia ja puolikas nutrilet patukkaa yhteensä 560 kaloria. Sen lisäksi vettä ainakin 1,5 litraa sellaisenaan, sekä kuppi Molkosania, kuppi b-vitamiinia, kuppi kahvia maidolla ja kuppi teetä maidolla ja yksi appelsiini, yhteensä siis noin 650 kaloria tänään.