Liityinpä sitten Keventäen -blogin Riinan 8 viikon haasteeseen. Olisko vertaisryhmästä apua laihduttamisessa?
Ensimmäisen viikon aikana pitäisi tutustua seuraaviin aiheisiin: Arkiliikunta  ja Vedenjuonti . Talvella molemmat tahtovat minulla unohtua, mutta keväisin ja kesäisin kyllä molemmat ovat aika hyvin hallinnassa.

Punnituspäivä vaihtuu torstaiksi. Pääsiäistä vietän vielä huomenna, pitkänä perjantaina, sillä laitoin juuri mango-juustotortun jääkaappiin hyytymään. Siinähän on kaloreita ihan tarpeeksi jokaisessa suupalassa. Myös pieni tuokkonen mämmiä odottaa syöjäänsä. Tässä perheessä se olen minä, muille perinneherkku ei maistu. Koska elämä on enimmäkseen arkea, juhlapäivinä on turha kaloreita laskea.

Hollannin reissu on mukavasti takanapäin ja siellähän en nutrannut, enkä kaloreita laskeskellut. Söin reilusti suklaata kaakaon, suklaan ja Bochen Bollenin muodossa, joka on kuin mums mums, mutta paaaljon isompi ja sisältö on ehtaa kuohukermaa. Myös emännän leipomaan tiramisua ja jäätelöä tuli syötyä. Myös pari kuukautta poissa olleet kuukautiset ovat yllätykseksi palanneet taas kuvioihin, joten aloituspaino on taas aikamoinen.

Aloituspaino on 5.4. 78,8 kg. Ja tavoite on pudottaa vähintään kilo viikossa.

Iloista ja munarikasta pääsiäistä kaikille vuodattajille.