Viikonloppu meni matkoilla. En kuitenkaan unohtanut laihdutusta, vaan pidin sen "tiukasti" mielessäni.

Perjantaina aamulla oli hieman heikko olo, joten kävin kaupan kautta, ja ostin 200 g kinkkusiivuja, pussillisen pakasteviinimarjoja ja 2,5dl rasian maustamatonta, rasvatonta rahkaa. Ajattelin, että on pakko saada lisää proteiinia ruokavaliooni ja kun olin syönyt puolet kinkusta, olo parani kummasti. Myöhemmin söin loput, marjoista n. 1,5 dl sekoitin rahkaan ja söin sen. Sen lisäksi 1 suklaanutrilet, omena ja kiiwi, aamulla kahvi+ maito ja iltapäivällä tee+maito.

Tapasin likkakaverini pitkästä aikaa, eli menin töiden jälkeen suoraan bussilla Karkkilaan ja häntä odotellessa  n. 18.30 join kahvin ja söin ruisleivän, jossa oli välissä pekonia, paistettu kananmuna, tomaattia ja salaattia. Illalla parannettiin maailmaa, join 1 kevyt siiderin ja söin virosta tuotuja kynslaukuleipiä. Nam. Yöllä tosin hieman närästi, mutta muutoin onnistunut ilta.

Lauantaina aamulla kahvia+maito, 3 paahtoleipää juustolla ja floralla. Matkustin bussilla Forssaan päivällä ja hotellista suoraan miesystävän kanssa Vesihelmeen uimaan. Bussimatkan aikana söin omenan. Uin ainakin kilometrin, tosin n. 300 metrin erissä. Oli tosi ihanaa uida, olla porealtaassa ja nautiskella saunomisesta kaikessa rauhassa.  Uinnin jälkeen 17.30 kahvi ja puolikas viineriä. Illalla seitsemän jälkeen söin ravintolassa vuohenjuustobroileria viinikastikkeella, ranskalaisilla. Join 2 päärynäsiideriä. Yleensä mässäilemme miesystävän kanssa illalla kaikkea herkullista, mutta tällä kertaa emme niihin sortuneet. Ainoat karkit oli hotellihuoneen tyynyillä olleet marianne-karkit!  

Tänään aamulla runsas hotelliaamiainen yhdeksän jälkeen: Pieni kaurapuuro, vadelmahilloa ja maitoa. 1 täysjyväleipä+levite+kinkkua+juustoa, salaattia, tomaattia ja kurkkuja. Kahvi+ maito. Hieman munakokkelia ja 3 prinssinakkia. Tuoremehua lasi. puolikuppia kahvia, pieni piirakkapala, 4 keksiä. 2 tunnin bussimatkalla omena. Kotona 15.30 kahvi+maito, 2 ruispalasta, kinkkua ja 1 juustoviipale. Klo 18.30 parsakaali-kukkakaali-porkkana seosta 200 g ja 2 nakkia.

Tosi kiva viikonloppu, nyt jaksaa taas puurtaa arkea muutama viikko cheeky