Tänään, tai oikeammin eilen illalla, päätin, että olen tästä aamusta lähtien reipas ja nyt on aika ottaa tämä homma oikeasti ihan tosissaan. Haahuilu saa nyt riittää! Talvisohvaperunasta pitää päästä vihdoinkin eroon ja alkaa nautimaan kesästä, kärpäsistä (okei, ei ihan helppo juttu) ja uusista perunoista eli kaikesta kivasta!

Eilen äitienpäivänä tuli syötyä kakkua, mutta seuraavan kerran sitä saan syödä joko juhannuksena tai pojan 22 vuotissynttäreillä heinäkuussa. Katselen muutenkin tuon sokerin ja valkoisen jauhon perään tiukemmin. Niitä vähentämällä pitäisi turvotusten loppua ja kilojenkin karista. Jos en ihan karppaa niin lähelle kuiteskin!

Aamulla suoritin triathlonin: ensin poljin pyörällä 4 km, sitten bussilla Kamppiin ja kävelin Kampista Pasilaan, 4,2 km. Ilma oli mitä ihanin. Päivällä jännitin, että se fillari on tallella Westendin asemalla ja olihan se! No, jos mun rimpula kelpaa, niin siitä vaan. Olis jo aika minun ostaa uusi pyörä, se on totta. mutta kyllä minä harmittelisin silti, vaikka pyörä onkin jo 10 vuotta vanha ja parhaat kesänsä nähnyt. Nytkin tuntui niin raskaalta polkea. Vika joko kettingeissä, renkaissa tai mussa. Sohvaperunan reisissä ei oo vielä dynamiittia tarpeeksi. Iltapäivällä en kävellyt, vain pyöräilin taas 4 km.

Päivän ruokailut

Aamiainen töissä: 2 karppinen leipäpala + flora + 2 broilerileikesiivua, kahvi +maito
välipala: omena
Lounas: salaattia, puolikas mozzarella+puolikas tomaatti+pala kurkkua
välipala: sama kuin aamiainen
Päivällinen: salaattia, broilerifilesuikaleita
Iltapala: teetä maidolla, mandariini