Niimpä, ihmettelen vieläkin päätöstäni alkaa juoksemaan, kun se ei kerran ole ollenkaan helppoa - ja kivaa.  Kun katselee itseäni reilusti lihavempienkin etenemistä, sitä tulee mieleen, että se on helppo nakki, vaan eihän se niin ole. Toiset ne juoksee, minä lyllerrän. Mutta ehkä se tästä??

Eilen piti juosta 8xminuutti 30 minuutin kuluessa. Neljännen juoksun jälkeen pohkeet oli ihan jäykät, viidennen jälkeen teki mieli lopettaa, kuudennen jälkeen alkoi vituttamaan ja seitsemännen kerran juoksin puolet minuutista ja kahdeksatta kertaa en edes yrittänyt. Oli muuten hiki! Ehkä perjantaina onnistuu paremmin?

Muutoin olen kävellyt joka aamu tuon reilun 4 km töihin ja tehnyt ruumiillista työtä tietokonepöydän ääressä istumisen sijasta, eli olen siivonnut varastoamme. Noin puolet päivästä Kaikki vanha mäkeen ja tyhjää tilaa syntyy. Urakkaa riittää vielä ainakin yhdeksi päiväksi. Siinäkin olen saanut oikean käsivarteni kipeäksi. Näin ne käyttämättömät lihakset kiukuttelee kun liikunta lisääntyy!

Torstaipaino näytti tänään lukemaa 77,8 kg, eli vähennystä viimeviikkoisesta 400g. Toivottavasti pysyykin poissa!

Tänään kävelin keskustaan ja bongasin saunan, enkä minkä tahansa saunan, vaan jurttasaunan Töölönlahdelta. Harmi, että en ollut kuullut moisesta eilen, sillä olisi ollut mukava kokeilla miltä löylyt siellä maistuvat. Saunomisen päätteeksi olisi voinut pulahtaa vaikka Töölönlahteen uimaan - sitäkään en ole vielä koskaan kokenut. Enkä tiedä mikä on tuo Keskustakirjasto 2017. Uusi kirjasto tulossa keskustaan? Mutta kiitos heille hienosta tapahtumasta!Varsinainen päivä piristys oli kuitenkin rennosti pyörätien laidassa riippukeinussa lueskeleva mies (pyörästä päätellen). Tuli ihanan rento olo itsellekin, kun hänet näin. Nämä jutut on ihan parhaita tavallisena arkipäivänä! Hämillisenä en tietenkään uskaltanut mennä lähelle kuvaa nappaamaan, joten rentoriston henkilöllisyys säilyköön salaisuutena.