Kaurapuuro maidolla kotona.  Sen jälkeen köllöttelin puolisen tuntia kirkasvalolampun lähellä. Kokeillaan toimiiko se minulle piristävästi. 

Töihin mennessäni (kävely+bussi+kävely+juna+kävely) ostin totaalisesti tavoistani poiketen mustikka-vadelma-A+jogurtti smoothien, joka loppui jo ennen kuin pääsin työpaikalle. Terveellinen ylimääräinen aamiainen, mutta aika hiilihydraatti- ja valkuaisainepitoinen se kokonaisuus oli. Ja niin helppo tehdä itsekkin. En tiedä, mikä minuun iski, mutta olkoon. Toisaalta taas olen huomannut, että jos syön pelkän puuron, se ei pidä kauan nälän tunnetta poissa. Pitäisi ilmeisesti syödä sen lisänä jotain proteiinia...

Lounaalla viimeiset salaatit, 3 kirsikkatomaattia ja pätkä kurkkua ja puolikas reissumiestä serranokinkulla.

Iltapäiväkahvilla loput reissarista ja banaani.

Ennen kotiin lähtöä tyhjensin ja tarkistin työpaikan jääkaapin ja söin  loput keskiviikkona itse sekoitetusta  rasvatonjogurtti+pakastemustikka jogurtista. 500 g jogurtti ja 200 g mustikkapussista riittää siis 3 päivälle ainakin työssä ollessa. Jos en olisi tehnyt seosta valmiiksi eilen, en olisi sitä tänään syönyt, mutta en halunnut heittää roskikseenkaan. Ruuan heittäminen roskikseen on mielestäni rikos... siksi vältänkin tekemästä koskaan ruokaa yli tarpeen. 

Kaikki tuo syöminen vaikutti kuitenkin siihen, että nälkä oli seuraavan kerran vasta seitsemältä illalla. Kotona sitten pizzaperjantai, eli pakastepitza ja lasi cocista. Pitää ottaa huomenna tänään syödyt ylimääräiset kalorit huomioon. Ja liikkua! Näin arkena se on taas jäänyt väliin. Pitzassa reilusti kaloreita, 236/100g ja kun sen kertoo 3,5:lla tulos on lähes 1000 kcal!! OMG! (painuu kumaraan häpeästä)