Aamiainen:
-Marjasmoothie
-Kupillinen kahvia tai teetä

Resepti: Marjasmoothie (1 annos)
-2 dl mustikoita
-2 dl maustamatonta, rasvatonta jogurttia
-1 tl juoksevaa hunajaa.
-1/2 dl ruislesettä.
-vettä tai laimennettua mehua

Sekoita ainekset keskenään. Hyvää oli, mutta kylmä smoothie talviaamuna... vaatii totuttelua. Kahvin join vasta töissä.

Lounas:
-Kanakeitto (350 g): kasviksia ja kanaa
-Viipale ruisleipää: ohuesti margariinia, juustoviipale (rasvaa max 17 %), tomaatti- ja kesäkurpitsaviipaleita.
-Rasvatonta maitoa (2dl)

Hyvä lounasruoka. Aamulla piti vain taiteillä, että keitto ei kaadu repussa. Leivän söin ilman kesäkurpitsaa.

Päivällinen:
-Meksikolainen jauhelihasalaatti: Paistettua vähärasvaista (rasvaa max 10%) jauhelihaa (100g) ja sipulia taco-mausteella. Raikasta salaattia esim. jäävuorisalaattia, ananasta, kurkkua ja tomaattia.
-Rasvatonta maitoa tai piimää (2 dl)
-Kivennäis- tai makuvettä

Hmm... empä ennen ole syönyt jauhelihaa salaatissa... menetteli, mutta ei lempparia.

Iltapala:
-2 lämmintä tonnikala-täysjyväleipää: tonnikalaa öljyssä (100 g), ketsuppia (1 rkl), 2 juustoviipaletta (rasvaa max 17 %)
-Mukillinen teetä tai marjanektaria.

Resepti: Marjanektari

-1dl marjoja
-Jääkuutioita
-Noin 2dl vettä (tai kivennäisvettä)
Sekoita ainekset keskenään.

Välipalat:
-Päärynä    söin
-2 porkkanaa + 0,5 dl kermaviilidippiä (rasvaa 3,5 %). 
jätin dipin syömättä, porkkanat sellaisenaan hyviä