Tänään jatkoin samalla lailla syömisiä ja juomisia kuin eilenkin + 2 kuivattua aprikoosia söin iltapäiväteen kera. Sallin pienet poikkeukset pelkän Nutriletin lisäksi. Kotona maistoin lisäksi reilun desin verran tytön tekemää nakkisoppaa, koska toinen oli nähnyt vaivaa tehdä ruuan kun tulen töistä. Hän ei tiennyt nutrauksestani, kun oli juuri palannut 10 päivän laivakeikaltaan, enkä ollut hänelle sitä kertonut. Sen sijaan tuliais karkkeihin en koskenut.
 
Poikaa jouduin sen sijaan tänään komentelemaan, kun hän kiusasi minua jälkiruoka jutuillaan. Meillä on tapana syödä usein jäätelöpuikot jälkkärinä ja nyt hän kyseli, että enkö tosiaan aio syödä yhtään jäätelöä., enkä edes nuole kuppia? Ei hän pahaa tarkoita, huumoriahan se on, mutta voisi olla kuitenkin hiljaa muutaman päivän kaikista herkuista angry. Poika on pitkä ja hoikka, kuten kaikki lapseni. Minä olen se lyhin ja "pulleva" (väännetty siitä pullava -mainoksesta).

Huomenna on pitkä päivä edessä. Ensin töitä, sitten pari tuntia vapaata ja sitten menen erästä keskustelutilaisuutta kuuntelemaan pariksi tunniksi. Pitänee ottaa Nutrilet patukka mukaan, etten sorru mihinkään turhiin syömisiin ja juomisiin enää illasta.