Hitaasti edetään, mutta eteenpäin mennään. Tänä aamuna kiloja oli tasaiset 77.

Eilen tein elämäni investoinnin, mitä kenkiin tulee. Tai no, melkein. On sitä joskus ostettu kallimmatkin kengät, ei tosin muutamaan vuoteen. Kävin ostamassa upouudet Niken juoksukengät, eikä maksanut kuin 150 e. Kalleimmat lenkkarini ever. Toivottavasti kestävät yhtä hyvin kuin edeltäjänsä, jotka ostin kierrätyskeskuksesta hintaan 5 e ja ovat olleet jalassani viimeiset 5 vuotta. Ovat passelit myyjän mukaan pitkille kävelylenkeille, sillä minähän en juokse. Vielä. Ehkä en koskaan?

Välttelen sokeria. Sitä on muuten kaikkialla, tungettu jokapaikkaa, jossa sitä ei oikeasti tarvittaisi! Jos pinaattikeitossa on 12 g sokeria, se tuntuu isolta määrältä. Paljonkohan se on teelusikkoina? Tai sokeripaloina mitattuna. hmmm. Mutta syön minä silti suklaata, jätskiä ja satunnaisen leivoksen. Kuten tänään iltapäivällä ;-) Uusien kilojen ja tennareiden kunniaksi? Tai ihan muuten vaan? Ei siitä heti eroon pääse. Pikkuhiljaa ehkä.

Ulkoilu on onnistunut näillä säillä hyvin. Olen aamuisin pyöräillyt 4-6 km, sitten istunut bussissa toiset mokomat, kävellyt 4 km. Iltapäivisin olen tyytynyt pelkkään 4-6 km pyöräilyyn. Pyörä on reistaillut, mutta se kulkee kuitenkin, puhdistusten ja öljyämistenja kiristämisten ansiosta. Yksin olen senkin joutunut tekemään, varikkohenkilökuntaa kun ei ole. Tekisi mieli uutta huoltovapaampaa ja kevyempää pyörää, vanha alkaa olemaankin jo vanha, 8 vuotta sitten hankittu.